​Karl Lagerfeld alweer weg uit Amsterdam

​Karl Lagerfeld alweer weg uit Amsterdam

Karl Lagerfeld heeft zijn winkel in de Negen Straatjes van Amsterdam gesloten. De Duitse designer maakt plaats voor Dr. Martens, dat ook in Maastricht een nieuwe winkel opent.

Karl Lagerfeld ging in 2013 nog een tienjarig huurcontract aan voor zijn eerste brandstore in ons land. De winkel in de Hartenstraat is twee weken terug echter alweer gesloten. Consumenten worden nu verwezen naar de webwinkel van het merk, die een jaar terug werd geopend. Een eigen winkel in Nederland is er niet meer en komt er volgens het hoofdkantoor voorlopig ook niet.

Dr. Martens opent volgende week de deuren van zijn tweede winkel in Amsterdam. Eind november volgt dan de winkelopening in Maastricht, waar het Britse schoenenmerk de plek van Invito inneemt.

In juli en augustus opende Dr. Martens al nieuwe winkels in Utrecht en Rotterdam. Dr. Martens gaat met de winkelopeningen mee met de trend van het groeiende aantal brandstores in ons land. Uit recente cijfers van Locatus blijkt dat het aantal modewinkels dat maar één merk verkoopt de afgelopen tien jaar is vervijfvoudigd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!