​Modeketen Norah houdt groeitempo vast

​Modeketen Norah houdt groeitempo vast

Norah is van plan in 2017 iedere maand een nieuwe winkel te openen. Daarmee zou het winkelbestand moeten groeien van de huidige dertig naar ruim veertig filialen volgend jaar, zegt marketingmanager Marijke van der Linden tegen RetailWatching.

Naast verdere uitbreiding in Nederland, kijkt Norah al voorzichtig over de grens. Zo staat een winkel net over de Duitse grens op de planning, al is die nog niet zeker. In Nederland opent de damesmodeketen zijn eerstvolgende winkels in Assen en Zevenaar, en zijn verder voor vijf locaties concrete gesprekken gaande.

Met de plannen voor volgend jaar houdt Norah zijn expansietempo vast. Dit jaar groeide de retailer van twintig naar dertig winkels. De formule, die zo’n twee jaar geleden van start ging, verwacht dit jaar met winst af te sluiten.

Norah focust zich volgend jaar verder op het beter integreren van online in de winkels. Zo moeten bestelling die gedaan worden in de eind vorig jaar gelanceerde webshop, ook in de vestigingen kunnen worden afgehaald. Ook de winkelvoorraad wordt online inzichtelijk gemaakt.

Op RetailWatching gaat Van der Linden dieper in op de winkelformule en plannen van Norah.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!