DA stelt nieuwe directeur aan

DA stelt nieuwe directeur aan

Walborgh Kieskamp is benoemd tot directeur DA-formule bij NDS. Hij volgt interim-directeur Henk Castelijns op, die wel aanblijft als algemeen directeur van NDS.

Kieskamp zal zich voornamelijk bezighouden met het commercieel versterken van de formule van DA. Hij komt over van Biohorma, het bedrijf achter geneesmiddelen van merken als A. Vogel. Kieskamp is sinds 2011 ceo van Biohorma, nadat hij al zeven jaar managementfuncties bij dat bedrijf had bekleed. Eerder werkte hij twaalf jaar voor Beiersdorf, het moederconcern van onder meer Nivea.

Henk Castelijns werd ruim een jaar geleden interim-ceo van DA. Na het faillissement en vrijwel directe doorstart, eind vorig jaar, bleef hij aan onder de nieuwe eigenaar NDS. Daarover waren enige vraagtekens, omdat zijn jongere broer Ludwig Castelijns aan het hoofd staat van moederconcern Mosadex.

Hoewel de fusie tussen DA en D.I.O. nog in onderzoek is bij de ACM, gaat DA naar eigen zeggen ‘met volle kracht vooruit’. Zo zou de leveringsgraad in samenwerking met Holland Pharma hoger zijn dan ooit.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!