Toch nieuw leven voor Cora Kemperman

Modemerk Cora Kemperman wordt vermoedelijk overgenomen door Nicole Groeneveld Consultancy. Dat blijkt volgens FashionUnited uit een mail van de curator aan oud-klanten van de keten.

Het lijkt er vooralsnog niet op dat Cora Kemperman ook met winkels terugkeert in het straatbeeld. 'De intentie is collecties onder deze merknaam aan te bieden, via een webshop en social media zoals Facebook', schrijft curator Marjolein Oonk-Pallandt in de e-mail.

Groeneveld heeft gewerkt in verschillende management- en directiefuncties bij onder meer WE Fasion, Promiss en Supertrash. Bovendien was ze volgens haar LinkedIn-profiel rond 2007 of 2008 al ‘potential owner’ van Cora Kemperman. Sinds 2012 is ze zelfstandig adviseur en sinds vorig jaar ook commercial director bij het Nederlandse modemerk Kyra&Ko.

Cora Kemperman ging in juni failliet. Met één partij werd de mogelijkheid van een doorstart onderzocht, waarbij alle vijf filialen gered zouden worden. Die kandidaat haakte uiteindelijk af, waardoor het doek in juli definitief leek gevallen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!