​Mart Visser verbindt zich aan Promiss

​Mart Visser verbindt zich aan Promiss

Modeontwerper Mart Visser gaat na V&D een nieuwe, exclusieve samenwerking aan met een winkelketen. Zijn kleding ligt sinds donderdag in de winkels van Promiss.

De eerste ‘elegante’ collectie is beschikbaar in maat 34 tot en met 48, zo laat de kledingketen weten. Vanaf half november biedt Promiss elke zes weken nieuwe looks van Mart Visser.

Visser werkte jarenlang samen met V&D en verloor naar eigen zeggen 250 duizend door het faillissement van de warenhuisketen. Hij besloot vervolgens om zijn confectiekleding alleen via zijn webwinkel te verkopen, maar komt daar nu op terug. Hij miste online de aansluiting bij vrouwen van boven de vijftig, een belangrijk deel van zijn doelgroep.

Promiss heeft dit jaar een rebranding ondergaan, die volgens hem ‘naadloos aansluit’ bij zijn confectielijn en de wensen van zijn doelgroep. “Toen ik het nieuwe concept van Promiss zag, was ik meteen overtuigd om toch weer de stap naar de stenen winkels te maken”, vertelt hij tegenover De Telegraaf.

Promiss maakte afgelopen zomer een comeback met een flagshipstore in Hoofddorp, nadat de winkelformule na het faillissement van Etam Groep even uit het straatbeeld was verdwenen. Inmiddels telt Promiss weer 34 verkooppunten in ons land.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!