​Blokker Holding lanceert online marktplaats

​Blokker Holding lanceert online marktplaats

Blokker Holding vergroot het online assortiment van zijn winkelformules met de lancering van ‘Nextail Connect!’ Via dit nieuwe online platform kunnen retailers en groothandels hun producten aanbieden in de webshops van de verschillende winkelketens.

Blokker is de eerste formule die zijn webshop openstelt voor een aantal externe aanbieders. Daardoor krijgt die formule online tienduizend extra producten in zijn assortiment. Volgend jaar wordt ook het online aanbod van de andere ketens naar verwachting uitgebreid via Nextail Connect!

Consumenten verwachten van online aanbieders zowel een steeds breder als dieper assortiment, verklaart het winkelconcern de stap. “Met Nextail Connect! Kunnen wij ons assortiment nog sneller laten groeien en daarmee online beter aan de wensen van onze klanten voldoen”, zegt algemeen directeur Antoine Brouwer van Nextail in een toelichting.

Blokker werkt in eerste instantie samen met enkele webshops die in dezelfde branche actief zijn, zoals koffiediscounter.nl, primavieradeluxe.com en yourstockshop.nl. Later zullen meer externe partijen toetreden. Deze aanbieders kunnen, afgezien van de naamsbekendheid en het klantenbestand van de Blokker Holding-formules, ook meeliften op de online marketingactiviteiten van de retailer. Als klanten iets bestellen van een externe aanbieder, stuurt Nextail Connect! dit door naar de betreffende verkoper. Die neemt zelf de verzending en verdere service op zich.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!