​Leapp haalt directeur op bij Rituals

​Leapp haalt directeur op bij Rituals

Martijn Cornelissen is aangesteld als chief digital officer van leapp. Hij komt over van Rituals, waar hij sinds 2013 global e-commerce manager was.

De aanstelling van Cornelissen moet leapp helpen bij zijn internationale marketingstrategie, met een sterke focus op e-commerce. “Online is een belangrijk speerpunt voor ons, ruim veertig procent van onze omzet komt uit dat kanaal”, zegt ceo Rogier van Camp in een toelichting. Digitaal speelt verder een grote rol in de fysieke winkels.

Leapp verwacht met Cornelissen zijn internationale groei te versnellen. Voordat hij bij Rituals werkte, was Cornelissen onder meer internet division manager bij Unlimited Sports Group. In zijn nieuwe rol komen naar eigen zeggen ‘zijn passie voor Apple-producten, e-commerce en marketing perfect samen’.

De tweedehands Apple-verkoper ziet vooral kansen in Duitsland, liet Van Camp eerder dit jaar weten in RetailTrends. Twee jaar eerder, toen leapp RetailRookie was, zei hij al er een Europees merk van te willen maken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!