​Futurumshop wil winkels in grote steden

Futurumshop zoekt momenteel een locatie voor een fysieke vestiging in Utrecht. De webwinkel voor wielrenners en mountainbikers wil er volgend jaar een FuturumClub openen. Dat laat ceo Harmen van der Meulen weten op RetailWatching.

Futurumshop opende een jaar terug een eerste zogenoemde clubhuis in Amsterdam. Die vestiging heeft ervoor gezorgd dat de webwinkel in die regio harder is gegroeid, stelt hij. “En die versnelde omzetgroei blijft zich doorzetten.”

Volgende week opent de retailer een tweede FuturumClub in thuisstad Apeldoorn. Volgende vestigingen komen op plekken waar de meeste online klanten van Futurumshop zitten. Dat zijn vooral de acht grote steden van ons land, weet Van der Meulen. “We openen alleen winkels op plekken waar we in een klein gebied veel klanten hebben.”

Klanten kunnen in de FuturumClub niet alleen terecht om producten aan te schaffen en af te halen, maar ook voor clinics, een kop koffie en fietsgroepjes. “We geloven erg in fysieke locaties vanwege het persoonlijke contact en om het gezicht achter Futurumshop te versterken”, aldus Van der Meulen.

Lees op RetailWatching meer over de groei van Futurumshop.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!