​Papa John’s richt zich op Amsterdam en Utrecht

​Papa John’s richt zich op Amsterdam en Utrecht

Pizzabezorgketen Papa John’s opent maandag zijn tweede vestiging in ons land. De winkel wordt geopend in Amsterdam-Noord, een week later gevolgd door een opening in Diemen. Dat heeft de Amerikaanse retailer vrijdag laten weten.

Papa John’s ging afgelopen zomer in Amsterdam van start, en blijft zich voorlopig op onze hoofdstad oriënteren. Zo opent er begin volgend jaar ook een vierde vestiging.

De pizzabezorger kijkt ondertussen ook naar locaties in Utrecht. Na de drie geplande openingen moeten er namelijk nog eens tien vestigingen in die twee regio’s bijkomen. “Met vestigingen op drukke en interessante plekken zijn we zeker dat ook onze nieuwe vestigingen een sterke start gaan maken”, aldus head of development Jitesh Patel.

Een consortium van vijf Britse franchisenemers hebben de exclusieve rechten voor Nederland vergaard. Zij lieten eerder al aan RetailNews weten vijf tot zeven jaar uit te trekken om tot honderd locaties in ons land te komen. Wereldwijd beschikt de keten over zo’n 4900 restaurants, verspreid over veertig landen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!