​Kwantum vernieuwt directieteam

​Kwantum vernieuwt directieteam

Jean-Luc Lamote is aangesteld als directeur België en formule bij Homefashion Group. Daarnaast is Ludo Campman in oktober begonnen als coo bij het moederbedrijf van Kwantum. Het gaat in beide gevallen om nieuwe functies, laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

Lamote is bijna tien jaar general manager en bestuurder van de Belgische winkelketen Home Market geweest. Hij was het afgelopen jaar al betrokken bij de professionalisering van Kwantum in België. Campman is directeur geweest bij Hilding Anders Netherlands, Auping en Euretco.

Het directieteam van Homefashion Group bestaat inmiddels uit vier personen. Ernst de Kuiper werd in september al aangesteld uit cfo/cio. Daarnaast maakt ceo Rob Berns onderdeel uit van de directie. Hij is al ruim acht jaar topman van de winkelketen.

Kwantum telt 110 winkels in Nederland en België, waarvan de afgelopen maanden een deel is voorzien van een nieuwe winkelformule. De nieuwe merkpositionering heeft volgens de retailer voor een omzetgroei van ruim tien procent gezorgd. De nieuwe formule slaat volgens Berns beter aan op de woonbehoeften van de consument. “Dit geeft ons vertrouwen ons vernieuwde concept verder uit te gaan rollen in Nederland én België.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!