​Costes Men over twee maanden van start

De eerste winkel van Costes Men opent eind februari zijn deuren in Deventer. In die stad betrekt de retailer samen met H&M het voormalige warenhuis van V&D.

De winkel in Deventer wordt de eerste gecombineerde winkel van Costes Women & Men, meldt een woordvoerder aan FashionUnited. Begin maart wordt de eerst aparte winkel van Costes Men geopend in Den Bosch.

Costes liet eerder al weten winkels van Costes Men te openen in Arnhem, Alkmaar, Breda en Eindhoven. De gecombineerde winkels komen verder in Enschede, Haarlem, Groningen, Tilburg en Nijmegen. In die laatste plaatst vult de kledingketen eveneens het voormalige pand van V&D, evenals New Yorker, Topshelf, Jumbo en La Place.

Costes maakt onderdeel uit van The Sting, dat de komende jaren flink wil groeien. Het concern wil binnen drie jaar van tachtig naar 120 winkels, waarvan vijftig van Costes. Er worden vooral winkels geopend in Nederland, België en Duitsland, maar de moderetailer kijkt ook verder. “In alle grote steden in Europa moet je eigenlijk wel een winkel hebben”, zei chief creative officer Maurice Dahan eerder.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!