​Scapino zoekt boegbeeld, Keijzer weg bij Ziengs

Scapino is een zoektocht gestart naar een directeur die aan het roer van de winkelketen komt te staan. De nieuwe directeur moet het boegbeeld worden en de strategische lijnen uitzetten, zo laat Scapino weten in een vacature.

Scapino maakte begin dit jaar een doorstart, nadat Henk Ziengs het bedrijf overnam uit de failliete boedel van Macintosh Retail Group. De directie van Scapino werd destijds uitgebreid met Ziengs-ceo Linda Keijzer.

Keijzer is in oktober echter vertrokken bij Ziengs. De voormalig ceo van DA en retaildirecteur ANWB was nog geen jaar in dienst bij het schoenenbedrijf, dat nu wordt geleid door operationeel directeur Edward Doornbos en inkoopdirecteur Mark Berkhout.

De nieuwe directeur van Scapino moet leiding geven aan het managementteam in Assen. Hij bepaalt mede de koers van Scapino, dat stevige groeiplannen met zijn fysieke winkels en online zegt te hebben. De schoenen- en modeketen telt momenteel 166 filialen in ons land en wil komend jaar met nieuwe winkelconcepten komen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!