​‘Apple wil C&A vervangen in Utrecht’

Apple is geïnteresseerd in het huren van de winkel van C&A aan het Vredenburg in Utrecht. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

C&A vertrekt komend voorjaar uit het pand, dat volgens beheerder Redevco veel belangstelling trekt. Het is niet de bedoeling om het gebouw te splitsen, laat een woordvoerder weten. Nu heeft Van Uffelen nog een modezaak in de kelder en is er een vergadercentrum op de tweede verdieping.

De nieuwe huurder zou de beschikking krijgen over zo’n 1350 vierkante meter. Van Uffelen is eveneens geïnteresseerd in het huren van de pand, om zo naar de begane grond te kunnen verhuizen. “Als er in de nieuwe plannen geen plek voor ons is, zoeken we elders in deze stad een locatie”, aldus eigenaar Pieter Cox.

Apple is momenteel alleen in Amsterdam, Haarlem en Rotterdam actief, maar zou op termijn ook in Rotterdam en Utrecht willen openen. De lay-out past volgens makelaar Jeroen Brouwer van JB Retail goed bij het merk. “Het pand is bijna vierkant en heeft een brede pui. De meeste panden aan de Oudegracht zijn smal”, stelt hij.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!