Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Rayonmanager bij Scapino
Als rayonmanager krijg je ongeveer twintig Scapino-winkels onder je hoede. Jij bent de belangrijkste schakel tussen het hoofdkantoor en de jou toebedeelde winkels. Jij vertaalt het verkoop- en personeelsbeleid naar richtlijnen voor de winkels en jij bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing. Je bewaakt de voortgang, de efficiency en de kosten en stuurt zo nodig bij. Als de praktijk daarom vraagt zet je zelf ook een tandje bij om de gestelde doelen te halen.

Assen, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------

Categorymanager bij B&C Raamdecoratie
Bekleed jij ramen volgens de laatste mode? Als categorymanager van de business unit B&C Retail ontwikkel je de meest modieuze en innovatieve collecties voor onze Internationale markten. En bedingt daarvoor de beste inkoopvoorwaarden. Jouw ondernemende geest en samenwerking met de werkmaatschappijen die deze markten bedienen positioneren onze portfolio met op de markt(kansen) afgestemde en onderscheidende proposities.

Nunspeet, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------

Senior consultant logitics and supply chain advisory bij Hays
Samen met opdrachtgevers in de (non-)profitsector gaan zij de uitdaging aan bij de optimalisatie en transformatie van bedrijfsprocessen. De afdeling en het team helpt de opdrachtgever haar sourcing strategie te bepalen. En daar blijft het niet bij: ook bij uitvoering van de strategie begeleiden ze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld bij aanbestedingen, bij het opzetten van een shared services centre en door de cliënt bij de transitie en transformatie te begeleiden en te ondersteunen. Daarna pakken ze graag door met het inregelen van de dienstverlening en geven ze advies over governance en de inrichting van de nieuwe demand/supply-organisatie. Staat de nieuwe organisatie er eenmaal? Dan kijken ze ook naar hoe processen verder verbeterd kunnen worden. Via benchmarks, assessments, audits en eventueel mediations.

Noord-Holland, vast dienstverband
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends