​Scapino lanceert nieuwe formule in Nijmegen

​Scapino lanceert nieuwe formule in Nijmegen

Scapino heeft een langdurig huurcontract afgesloten voor een winkel in Nijmegen. Het filiaal van 860 vierkante meter in winkelcentrum Dukenburg wordt als eerste uitgerust met de nieuwe formule, die nu nog wordt ontwikkeld.

Scapino neemt in Nijmegen de plek over van Coop, die er vier jaar terug al zijn deuren sloot. De retailer opent vrijdag eerst een pop-upwinkel tussen de filialen van Albert Heijn en HEMA, om de laatste hand aan het nieuwe concept te kunnen leggen.

De nieuwe formule wordt dit voorjaar gelanceerd. De focus ligt daarbij ‘op de experience van een actief leven’, meldt vastgoedbeheerder Bouwfonds IM. Scapino werkt daarbij met een brede schoenen-, vrije tijd- en sportcollectie. “De look en feel oogt fris en vernieuwend, waarbij de consument ook zeker in de winkel verrast wordt door onder meer het brede assortiment”, stelt Monique Korting, head of asset management commercial real estate.

Scapino maakte vorig jaar een doorstart, nadat Henk Ziengs het bedrijf overnam uit de failliete boedel van Macintosh Retail Group. De schoenen- en modeketen telt momenteel 166 filialen en zegt stevige groeiplannen te hebben met zijn fysieke winkels en online.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends