​Mandemakers past beleid aan na commotie

Klanten van De Mandemakers Groep (DMG) kunnen vanaf eind volgende maand kosteloos de aankoop van hun keuken annuleren. Dat laat de keukenverkoper weten nadat de afgelopen dagen ophef was ontstaan over het beleid.

DMG liet klanten die getekend hadden voor een aankoop en die alsnog wilden annuleren, dertig procent van de keuken betalen. Vanaf 31 maart kan een koop binnen 48 uur kosteloos worden geannuleerd. Daarnaast legt de retailer zijn coulancebeleid formeel vast, waarin staat dat ook later annuleren mogelijk is. Klanten betalen dan vijfhonderd euro voor keukens onder de tienduizend euro en duizend voor duurdere keukens. “Een tevreden klant is veel waardevoller dan annuleringskosten in rekening te brengen”, aldus directeur Stefan Mandemakers.

Verschillende vloggers stelden de afgelopen dagen het annuleringsbeleid van DMG aan de kaak. In een van de filmpjes werd daarbij een vlogster hardhandig weggestuurd door een medewerker van de keukenverkoper. “We hebben al eerder laten weten dit incident zeer te betreuren”, aldus de retailer in een verklaring. Het concern voert onder meer de formules Mandemakers Keukens, KeukenKampioen, Keukenmaxx en KeukenConcurrent.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!