Dit heeft Costes mannen te bieden

Dit heeft Costes mannen te bieden

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? De mannenwinkels van Costes gaan geen Stangata heten, maar 'gewoon' Costes Men. De eerste vestiging is afgelopen vrijdag al geopend in Deventer, zij het in een gecombineerde winkel met Costes Women.

Costes betrekt in Deventer het voormalige warenhuis van V&D, en deelt dat met H&M. De mannencollectie is 'stijlvol met een casual twist', zoals het merk het zelf omschrijft. 'Zo turn je bij Costes Men je office look gemakkelijk om naar een after-work outfit en ben je altijd voorbereid op de woe-, do- of vrijmibo'. Het aanbod gaat van klassieke overhemden tot casual sweaters en zijn naar eigen zeggen 'extra lang draagbaar'.

Costes Men opent volgende maand met eigen boutiques in Den Bosch en Breda, gevolgd door Alkmaar, Arnhem en Eindhoven in april. Later dit jaar volgen ook nog meer combiwinkels, onder meer in Enschede, Haarlem, Groningen, Tilburg en Nijmegen.

De uitbreiding met Costes maakt onderdeel uit van bredere groeiambities van The Sting. De kledingketen wil binnen drie jaar naar een totaal van 120 winkels, waarvan vijftig van Costes.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in