​Bilder & De Clercq gestart met thuisbezorging

De Amsterdamse foodformule Bilder & De Clercq is vorige maand van start gegaan met thuisbezorging. Bestellingen die voor donderdagavond binnenkomen, worden op zaterdagochtend geleverd.

Bilder & De Clercq hanteert voor zijn bezorgdienst een minimale orderwaarde van 25 euro. Voor de bezorging, die wordt uitgevoerd door PostNL, worden geen kosten gerekend. De bezorgdienst is beschikbaar voor heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

De maaltijden worden in verzegelde koelboxen verstuurd en zijn bij bezorging nog maximaal drie dagen houdbaar. De voormalige RetailRookie begint naar eigen zeggen stap voor stap met landelijke bezorging, om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Doordat met bijzondere producten en ingrediënten wordt gewerkt is de voorraad in de opstartfase nog beperkt. ‘We hopen de capaciteit snel op te schalen’, aldus de retailer.

Bilder & De Clercq maakte ruim een jaar terug een doorstart, nadat het onder zijn oprichters failliet werd verklaard. Vorig jaar werd al een webshop gelanceerd die het mogelijk maakte online bestellingen af te halen in de winkel in Amsterdam. Het aanleggen van een logistiek netwerk voor thuisbezorgen noemde managing partner Robert-Jan van der Steur van nieuwe eigenaar H2H Business Participations destijds nog te duur. “We willen ons niet op de markt van kant-en-klaarmaaltijden begeven.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!