Prijs voor verpakt witlof

De Nederlandse Verpakkingsketen Prijs 2005 is gewonnen door de keten van ondernemingen die zicht heeft gericht op verpakte witlof: Dekamarkt, Visser Media Producties, Quality Growers Holland, Amcor Flexibles, The Greenery en Ulma Packaging. Iedere schakel van deze verpakkingsketen leverde een innovatieve bijdrage aan het eindsucces. Resultaat: een forse afzetgroei voor de witlof via deze verpakkingsketen, die ook nog naadloos past in de maatschappelijke trend naar gezond en vers eten.

De jury bestond uit de hoofdredacties van de vijf Nederlandse vaktijdschriften die regelmatig aandacht besteden aan het verpakken. Juryvoorzitter in het jaar 2005 is mw Ir. Carina Grijspaardt-Vink, hoofdredacteur van het vaktijdschrift VMT. De winnende en overige genomineerde ketens zijn te bekijken op www.nvc.nl.

De Verpakkingsketen Prijs wordt uitgereikt aan maximaal zes mensen - en hun ondernemingen - die de afgelopen twee jaar een succesvol verpakt product hebben gerealiseerd in de Nederlandse markt. Ieder van hen representeert in principe één ‘schakel’ in de verpakkingsketen. De prijs is uitgereikt tijdens het 4e Nationale Verpakkingsinnovatie Diner dat op donderdag 24 november met ruim 160 deelnemers in het World Trade Center in Rotterdam gehouden werd. Het innovatiediner wordt ieder jaar georganiseerd door het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) te Gouda.

Voor de Publieksprijs konden bezoekers op de NVC-website hun stem uitbrengen, in de periode 24 oktober – 23 november. Winnaar bij het grote publiek werd de keten die samenwerkte voor het verpakken en distribueren van op eiwit gebaseerde, kwetsbare medicijnen. Deze keten kreeg 3077 van de 6359 uitgebrachte stemmen. Hier treft u het hele bericht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!