​Made.com opent flagshipstore aan het Rokin

​Made.com opent flagshipstore aan het Rokin

Made.com verhuist begin volgende maand naar een grotere locatie in Amsterdam. De Britse etailer opent een flagshipstore aan het Rokin, die in de plaats komt van de bestaande showroom op de Overtoom.

De nieuwe showroom komt in het voormalige pand van de Bierfabriek en wordt vijfhonderd vierkante meter. Made.com opende in januari vorig jaar zijn vestiging op de Overtoom, maar die bleek volgens countrymanager Damien Poelhekke al snel te klein. Halverwege vorig jaar ging de meubelverkoper op zoek naar een grotere locatie, naar eigen zeggen vanwege de grote vraag.

Made.com breidde zijn aanbod onlangs uit met outdoor, homeware en accessoires en voegt daar binnenkort ook bed en textiel aan toe. “Wij willen alles wat met lifestyle te maken heeft aanbieden en daarin staan we nu pas aan het begin”, aldus Poelhekke. Nederland is volgens hem een geschikte markt, omdat de concurrentie op service en design niet veel voor elkaar onder doet. “De belevenis en merkassociatie bij klanten zijn van doorslaggevend belang in het koopproces.”

De showroom in Amsterdam betekende de eerste buiten de Britse thuismarkt. Made.com heeft inmiddels ook een ‘mini-meubelboulevard’ op Schiphol.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!