​Beethovenstraat van start met lokale bezorgservice

​Beethovenstraat van start met lokale bezorgservice

Retailers in de Amsterdamse Beethovenstraat bezorgen aankopen dezelfde dag bij klanten uit de hoofdstad. De winkelstraat is een samenwerking aangegaan met Local Express, de lokale bezorgdienst van PostNL.

De Beethovenstraat is de eerste winkelstraat die deze service lanceert. Het project sluit aan op het Shopping Street Innovation Lab, waarbij consumenten in verschillende winkels kunnen kennismaken met technologische retailinnovaties.

Bij de lokale bezorgservice worden doordeweekse bestellingen tot negen uur ’s avonds in de hele stad bezorgd. Winkeliers kunnen online via het platform van PostNL regelen dat een pakket wordt opgehaald en dezelfde dag wordt bezorgd binnen Amsterdam. Ze kunnen dat volgens de logistiek dienstverlener zien als een extra service aan klanten in zowel de winkel als de webshop.

Klanten kunnen bij de winkelier een tijdvak van één uur aangeven wanneer het pakket bezorgd moet worden. Ook kunnen ze bijvoorbeeld in het geval van een cadeau een ander adres opgeven, waar de bestelling nog dezelfde dag wordt bezorgd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!