​Etos-topman benoemd tot voorzitter van Vedis

​Etos-topman benoemd tot voorzitter van Vedis

Jan-Derek Groenendaal is met ingang van deze maand benoemd tot voorzitter van Vedis Retail Platform. De algemeen directeur van Etos volgt Peter Verveen op, die de functie zeven jaar heeft vervuld.

Groenendaal maakt sinds vorig jaar al deel uit van het bestuur van Vedis. Voor zijn aantreden bij Etos was hij onder meer werkzaam bij ICI Paris XL, Kruidvat en Superdrug. Groenendaal heeft als Vedis-voorzitter een speciale belangstelling voor vernieuwingen en innovaties in de retail. “Door deze te duiden willen wij een bijdrage leveren aan de toekomstbestendigheid van onze achterban.”

Julius Remarque is per 1 maart aangesteld als secretaris van Vedis. Hij neemt die functie over van Hans de Leeuw, die tevens penningmeester is van het retailplatform. Remarque is business development director bij GrandVision Benelux. Hij zit sinds vorig jaar in het bestuur van Vedis.

Verveen, commissaris bij onder meer Halfords en Hoogvliet, treedt op 1 juni terug als bestuurslid van Vedis. Het bestuur bestaat naast Groenendaal en Remarque dan nog uit hoogleraar marketing Kitty Koelemeijer en voormalig Haussmann-topman Frans van der Kraan, die tegenwoordig werkzaam is voor VIA Outlets.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!