​Hunkemöller opent eigen sportwinkel

​Hunkemöller opent eigen sportwinkel

Hunkemöller heeft in Berlijn een eerste winkel geopend voor zijn sportlijn HKMX. De winkel bevindt zich momenteel in een testfase en wordt later dit jaar officieel geopend.

Hunkemöller ging vijf jaar terug van start met de sportcollectie en breidde de lijn onlangs uit in samenwerking met topmodel Doutzen Kroes. Onder het merk HKMX vallen behalve sportbeha’s ook onder meer sportbroeken, -shirts en -accessoires. Voor het personeel in de winkel mikt de lingerieketen op ‘sportliefhebbers’ en ‘fitness- en modeambassadeurs’.

De Nederlandse retailer is van plan om meerdere winkels van HKMX te openen in Europa, weet Storeage. Het designbureau heeft deze eerste standalone winkel ontworpen, evenals een shop-in-shop voor de sportlijn. Dat concept werd vorige maand al geïntroduceerd in de nieuwe flagshipstore van Hunkemöller in de Kalverstraat. Naast de sportcollectie vinden klanten daar een bodyscanner om hun fitnessprogressie te meten.

Hunkemöller heeft momenteel zo’n achthonderd winkels in 23 landen. De lingerieketen maakt sinds vorig jaar onderdeel uit van de Amerikaanse investeringsgroep Carlyle.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!