Paagman bezorgt landelijk op dezelfde dag

Paagman bezorgt landelijk op dezelfde dag

De Haagse boekwinkel Paagman bezorgt bestellingen die voor één uur ’s middags geplaatst worden dezelfde dag nog thuis. De nieuwe service ‘Vandaag in huis’ geldt voor heel Nederland.

De sameday-delivery geldt voor ruim 75 duizend artikelen uit het assortiment en kost 1,95 euro. Daarmee is Paagman naar eigen zeggen de eerste boekhandel die tegen zulke lage kosten door heel Nederland dezelfde dag bezorgt. Ook aankopen of bestellingen die in een van de twee fysieke winkels worden gedaan, kunnen dezelfde dag thuisbezorgd worden.

‘Vandaag in huis’ past bij het beleid om on- en offline ‘volledig gelijk te trekken’, legt directeur Fabian Paagman uit. “Met deze nieuwe dienst lopen we als boekhandel in Nederland onmiskenbaar voorop.” De retailer wil het aantal artikelen dat dezelfde dag kan worden geleverd op korte termijn verdubbelen naar 150 duizend.

Paagman opende in 2015 een tweede filiaal in Den Haag, nadat het de 65 jaar daarvoor al met een winkel in die stad was vertegenwoordigd. Paagman liet vorig jaar aan RetailWatching weten te denken aan een derde winkel, gericht op tweedehands boeken. Uitbreidingsplannen buiten Den Haag heeft hij niet. “We zijn een echt Haags bedrijf, we hebben een sterke binding met de stad.”

Reacties