​Leidsche Rijn Centrum strikt meer bekende namen

​Leidsche Rijn Centrum strikt meer bekende namen

Projectontwikkelaar ASR heeft meer winkelketens gestrikt voor een filiaal in Leidsche Rijn Centrum. Esprit, Open32 en Nelson vestigen zich in het nog te openen stadscentrum van Leidsche Rijn.

Open32 krijgt van de drie ketens de grootste winkel. De multibrandstore vult 427 vierkante meter aan het Hof van Bern, dat zich in het hart van het centrum bevindt. Esprit krijgt de beschikking over 330 vierkante meter, terwijl Nelson een schoenenzaak van 261 vierkante meter opent.

ASR strikte Jumbo Foodmarkt als grote trekker en maakte ook de komst van onder meer H&M, Hunkemöller, Vero Moda, Mango, Scapino, Ici Paris XL en Kruidvat al bekend. De bekende namen worden volgens commercieel directeur Rogier Hendriks gemixt met ‘local heroes’. Zo openen sneakerformule Blendz, opticien Reyer Lafeber en koffiezaak 30ML er hun deuren.

Leidsche Rijn koerst volgens hem af op een nagenoeg volledig verhuurd winkelgebied. De helft van de winkelmeters is inmiddels verhuurd en er zitten nog veel contracten in de pijplijn, zo liet hij vorige maand optekenen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!