​Parfois wil snel naar twintig winkels in Nederland

​Parfois wil snel naar twintig winkels in Nederland

Parfois heeft de ambitie om binnen twee jaar op twintig winkels in Nederland uit te komen. De eerste twee flagshipstores zijn inmiddels geopend, vertelt commercieel directeur Robert Jan Visser van masterfranchisenemer Parfection op RetailTrends.

Parfois is gestart aan de Demer in Eindhoven en in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne. Er komen ook flagshipstores in Amsterdam, Den Haag, Maastricht en Rotterdam, vertelt Visser. “Daarna gaan we naar steden als Haarlem, Groningen, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch.”

Het accessoiremerk is afkomstig uit Portugal en telt momenteel zevenhonderd winkels in 55 landen. Parfois is vooral groot in Zuid-Europese landen. In ons land waren er tot het faillissement van V&D twintig shop-in-shops binnen de warenhuisketen. Het was voorheen niet de juiste tijd om eigen winkels te openen, zegt Visser. “Iedereen weet dat we in de retail vier niet al te beste jaren achter de rug hebben. Maar het momentum is veranderd, waardoor we nu winkels op A1-locaties openen.”

Parfois denkt voor verdere expansie onder meer aan nieuwe franchisenemers, terwijl de online omzet via partners gestimuleerd moet worden. “Dan moet je denken aan de Wehkamps en Bolletjes van deze wereld”, zegt de voormalig eigenaar van JeansOnline. Ook samenwerking met retailers als de Bijenkorf, Hudson’s Bay of grotere weidewinkels als Van Tilburg ziet hij zitten. “De focus ligt nu echter op onze eigen winkels.”

Lees op RetailTrends meer over de ambities van Parfois in ons land.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!