​Suitsupply opent vlaggenschip in hartje Sydney

Suitsupply heeft een geschikte locatie gevonden voor zijn eerste winkel in Australië. De flagshipstore van het Nederlandse mannenmodeketen vestigt zich aan Martin Place in Sydney.

Suitsupply krijgt in het vernieuwde pand gezelschap van onder meer H&M-zusje COS en tassenmerk Rimowa, dat er ook hun debuut op de Australische markt maken. Met de huur van de laatst beschikbare ruimte in het gebouw komt een einde aan een zoektocht van vier jaar naar een geschikte locatie voor een flagshipstore.

Oprichter Fokke de Jong kondigde de komst naar Sydney vorig jaar aan. Hij liet destijds ook weten winkels te openen in Kopenhagen en Stockholm. De eerste vestiging in Denemarken is inmiddels geopend, terwijl de opening in Stockholm voor komende herfst op de planning staat. Ook de winkel in Sydney wordt in het derde kwartaal van dit jaar geopend.

Suitsupply telt inmiddels wereldwijd meer dan zeventig winkels. “In alle landen waar we zitten – behalve Nederland misschien – geldt: de hoeveelheid groei die voor ons ligt is nog vele malen groter dan de groei die we tot nu toe hebben laten zien”, vertelde De Jong begin dit jaar in RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!