​Denham opent tweede Nederlandse vrouwenwinkel

Denham heeft in Utrecht zijn eerste women’s store buiten Amsterdam geopend. Tegelijkertijd heropende de retailer er in een grote pand zijn mannenwinkel.

Beide winkels zijn gevestigd in de Choorstraat. De vrouwenwinkel zit in de voormalige men’s store van Denham, terwijl de nieuwe mannenwinkel een paar panden verderop in het voormalige onderkomen van Shop Sportief zit. Die winkel telt 150 vierkante meter en heeft een dubbel zo groot assortiment als de oude winkel.

Nederland is na Japan de belangrijkste markt voor het Amsterdamse jeanslabel. Denham focust zich met eigen winkels voorlopig op Europa en Azië, maar wil over vijf jaar ook filialen openen in de Verenigde Staten, zegt oprichter Jason Denham in het meinummer van RetailTrends. Dit jaar opent het denimlabel in totaal vijftien winkels, verspreid over Japan, China, Duitsland en Nederland.

Jason Denham gaat in het meinummer van RetailTrends in op de vier pijlers van het merk, waaronder ‘sustainable service’ en de ambitie om groter te groeien. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!