​Haagse winkels beide pinksterdagen open

Winkels in de binnenstad van Den Haag zijn dit jaar voor het eerst ook op eerste pinksterdag geopend. Hiertoe is besloten naar aanleiding van ‘het veranderende gedrag van de consument’, licht Stichting Marketing Haagse Binnenstad toe aan het Algemeen Dagblad.

Op tweede pinksterdag kon al jaren gewinkeld worden in Den Haag, maar op eerste pinksterdag niet. “De huidige consument en de generaties die na hen komen, zijn gewend om aankopen te doen wanneer het hen uitkomt, onder meer tijdens vrije dagen”, laat de marketingorganisatie van de binnenstad weten. De winkels in de Grote Marktstraat en de Nieuwe Passage zijn beide dagen geopend van twaalf tot zes uur.

Op initiatief van ondernemers in de Grote Marktstraat waren de winkels dit jaar ook voor het eerst beide paasdagen open. De winkeliers streven ernaar vaker open te gaan tijdens speciale dagen, om beter in de behoefte van hun klanten te voorzien. “We hebben er alle vertrouwen in dat dit ook een succes gaat worden”, zegt voorzitter Ronald Luyben van de ondernemersvereniging Grote Marktstraat.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!