​Vernieuwd MegaStores krijgt nieuwe naam

​Vernieuwd MegaStores krijgt nieuwe naam

Woonwinkelcentrum MegaStores in Den Haag gaat na zijn herontwikkeling verder onder de naam Galleria. De verbouwing is naar verwachting in 2019 afgerond.

Eigenaar HS Retail heeft met financier Nomura International overeenstemming bereikt over de herontwikkeling. Die omvat onder meer een uitgebreider winkel- en leisureaanbod en verschillende nieuwe foodconcepten. Ook krijgt het centrum een nieuwe hoofdingang, een woontoren en een nieuwe uitstraling. Met de ontwikkeling van Galleria komt er een ‘multifunctioneel winkelcentrum’, zegt managing director Roger Cattermole van Nomura.

MegaStores telt 85 duizend vierkante meter, 51 winkels en is naar eigen zeggen het grootste overdekte woonwinkelcentrum van de Benelux. De herontwikkeling moet zo’n veertig miljoen euro gaan kosten. Deze week opende Tanger Markt er op de plek waar voorheen Jumbo zat. De komst van de multiculturele supermarktketen past volgens HS Retail goed bij de herontwikkeling, die gericht is op ‘meer beleving en een uitgebreider en diverser aanbod van home, food en leisure’.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!