The Stings dubbelslag in Antwerpen

The Stings dubbelslag in Antwerpen

The Sting heeft in één dag tijd zijn aanwezigheid in Antwerpen een flinke boost gegeven. Niet alleen verhuisde het Nederlandse modemerk er vrijdag zijn winkel naar een nieuwe, grotere locatie om als flagshipstore door het leven te gaan. Ook werd het oude pand diezelfde dag opgevuld door zusterformule Costes.

Het nieuwe vlaggenschip van The Sting zit aan de Meir, in het voormalige pand van Forever 21. De retailer heeft er een volledig nieuw interieur doorgevoerd, die kenmerkend is voor het 'atelier'-concept waar ons land vorig jaar al kennis mee maakte. Bovendien is het naar eigen zeggen een van de grootste winkels, met tweeduizend vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen.

Een paar panden verderop opende Costes gelijktijdig zijn eerste winkel over de grens. Met twaalfhonderd vierkante meter moet de 'boutique' het met wat minder ruimte doen dan The Sting, al heeft het wel een verdieping meer tot zijn beschikking.

The Sting viert twintig jaar aanwezigheid in België, waar het inmiddels vier winkels heeft. Daarnaast volgt voor Costes binnenkort een webshop bij onze zuiderburen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!