Granny’s Finest opent eerste winkel

Granny’s Finest opent eerste winkel

Granny’s Finest opent binnenkort zijn eerste fysieke winkel in Rotterdam. Het label krijgt de beschikking over 290 vierkante meter aan de Mariniersweg.

De winkel is momenteel in opbouw. ‘We zijn druk bezig met plannen smeden, schetsen en bouwen zodat er straks een finest brandstore staat’, schrijft Granny’s Finest op zijn eigen Facebookpagina. Wanneer de winkel zijn deuren opent is nog niet bekend.

Behalve een showroom aan het Weena in Rotterdam had Granny’s Finest nog geen fysieke aanwezigheid. Wel was er vorig jaar al even een pop-up store in Amsterdam. “Je kunt op zo’n plek perfect je merkidentiteit ventileren”, zei oprichter Niek van Hengel daar in mei over in RetailTrends. “Dat is veel meer dan een verkooppunt en toch anders dan andermans winkel waar je het met een beperkt aantal vierkante meters moet doen.”

Granny’s Finest, dat eenzaamheid onder ouderen tegengaat door wekelijks handwerkclubs te organiseren, zei vorige maand nog dat een eigen winkel ‘geen prioriteit’ had. Negentig procent van de producten wordt via andere retailers verkocht, de rest via de eigen webshop.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!