Eerste mannenwinkel van Costes alweer verdwenen

Eerste mannenwinkel van Costes alweer verdwenen

De winkel van Costes Men in Arnhem heeft het minder dan twee maanden volgehouden. De winkel is inmiddels omgebouwd tot een outlet voor zusterformule The Sting.

Costes Men ging in april van start in Arnhem, nadat de mannencollectie ook al in Deventer, Den Bosch en Breda was geïntroduceerd. De winkel opende op de plek waar voorheen Costes gevestigd was. De vrouwenwinkel verhuisde naar een flagshipstore iets verderop, waar de grootste Costes van het land werd geopend.

De sluiting van Costes Men in Arnhem staat vooralsnog op zichzelf. Zo zijn de aparte Costes Men-winkels in Den Bosch en Deventer nog gewoon geopend, evenals de gecombineerde winkel met de vrouwencollectie in Breda. Ook heeft Costes Men de afgelopen periode zijn weg gevonden naar Alkmaar, Antwerpen, Eindhoven, Enschede en Nijmegen en staan er nog openingen gepland in Haarlem, Groningen en Tilburg.

De uitbreiding met Costes maakt onderdeel uit van bredere groeiambities van The Sting. De kledingketen wil binnen drie jaar naar een totaal van 120 winkels, waarvan vijftig van Costes. De teller bij Costes staat momenteel op 32 vestigingen.
 

Reacties 1


Ed Carels 4 feb, 20:09

Ik vind het erg moeilijk om online de mannen mode te vinden! Ligt dat aan mij?
Ik kom steeds op Costes Momen terecht.
Ik kom zelf uit Schagen en shopt geregeld bij Costes Heren in Alkmaar

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!