Zo ziet de winkel van Max Verstappen eruit

Zo ziet de winkel van Max Verstappen eruit

Sinds Max Verstappen een stoeltje bezit in de Formule 1, kijken Nederlanders weer massaal naar de koningsklasse van de autosport. De populariteit van de pas 19-jarige coureur van Red Bull Racing is ongekend. Zijn merchandise vond al gretig aftrek via Verstappenshop.nl, dus kon een fysieke locatie niet uitblijven.

Afgelopen zaterdag gingen de deuren van de eerste en enige officiële winkel van Max Verstappen open. Het volledige online aanbod is in de voormalige meubelzaak in het Limburgse Swalmen verkrijgbaar. Max Verstappen is zelf in zijn nopjes met zijn eigen winkel. “De winkel en de aankleding zien er echt heel mooi uit”, aldus de marketingster.

Het assortiment bestaat uit kleding, schoenen, caps, accessoires en schaalmodellen van raceauto’s. Behalve de nieuwste collecties merchandise, vinden klanten in de winkel items die symbool staan voor de carrière van Verstappen. Zo ligt er de helm die hij droeg tijdens zijn overwinning in de Grand Prix van Barcelona (met Jumbo-plakplaatje). Ook race-overalls, (hand)schoenen en trofeeën sieren de winkel.

En voor wie twijfelt of het wel een echte winkel is: er is voldoende gratis parkeergelegenheid, de mogelijkheid om te passen en er komt een afhaalpunt voor de bestellingen via Verstappenshop.nl. De winkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend, evenals elke zondag als er een Grand Prix is.

Reacties 1


John Klinkenberg 13 jul, 13:15

Ik mis mondkapjes in het assortiment

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!