Jeans Centre legt focus op de Randstad

Jeans Centre legt focus op de Randstad

Jeans Centre zet met zijn flagshipstore in Den Haag de stap naar meer winkels in de grote steden. De modeketen wil ook winkels openen in het centrum van Amsterdam en Rotterdam, vertelt ceo Peter Berg tegenover RetailTrends.

Jeans Centre opende vorige week de deuren in de Spuistraat, waar de retailer drie verdiepingen ter beschikking heeft. Daarmee is het veruit de grootste winkel van Jeans Centre, zegt Berg. “Dankzij deze locatie zijn we bij een breder publiek beter bereikbaar.”

De winkel is onderdeel van de strategie om meer focus op de Randstad te leggen. Eerder dit jaar ging al een winkel open in het vernieuwde Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne. Alleen Amsterdam ontbreekt nog in het rijtje, maar ook daar komt verandering in. Behalve in het centrum van de hoofdstad mikt Berg ook op een opening in hartje Rotterdam. “We hebben nu alleen een winkel in Rotterdam Alexandrium.”

De opening in de grote steden is een direct gevolg van het nieuwe winkelconcept, dat in 2015 is ontwikkeld. Jeans Centre wil met het nieuwe concept een groter publiek aanspreken. Vooral de groep van 25 tot 35 jaar krijgt extra aandacht.

Inmiddels zijn dertig winkels in ons land omgebouwd naar de nieuwe formule. “Eind 2018 willen we negentig procent hebben omgebouwd, om in de zomer van 2019 volledig om te zijn”, aldus Berg.

Lees meer over de ontwikkelingen bij Jeans Centre op RetailTrends.nl.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends