Ook Pizza Hut bezorgt aan huis

Ook Pizza Hut bezorgt aan huis

Pizza Hut en Thuisbezorgd.nl werken samen voor bezorging in Nederland. De bezorgdienst begint met het filiaal van de pizzaketen op station Utrecht Centraal.

Thuisbezorgd.nl bezorgt de pizza’s per elektrische fiets. De etenbestelsite meldt dat ‘andere filialen spoedig volgen’, hoewel Pizza Hut vooralsnog maar twee vestigingen in ons land heeft. Thuisbezorgd.nl sloeg eerder deze maand al de handen ineen met KFC, terwijl McDonald’s onlangs een bezorgdienst opzette in samenwerking met UberEats.

Pizza Hut opende in april zijn deuren in Utrecht. Het betekende de tweede vestiging in ons land, naast die in Rotterdam. Eerder had de Amerikaanse keten ook nog een winkel in Den Haag, maar die werd vorig jaar na een faillissement gesloten. 

Pizza Hut maakte eind vorig jaar bekend een landelijk dekkend netwerk van vestigingen in ons land te willen openen. Binnen drie jaar moeten dat er zeker vijftien zijn. De Amerikaanse formule werkt samen met de ondernemers Soniel en Rakesh Sewnarain, die de keten in ons land opzetten.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!