Vidrea Retail samen met Action in voormalig V&D-pand

Vidrea Retail samen met Action in voormalig V&D-pand

De doorstarter van Charles Vögele heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor winkelruimte in de voormalige V&D-winkel in Goes. Vidrea Retail krijgt per 1 september de beschikking over 980 vierkante meter in het centrum van de Zeeuwse stad.

Het voormalige warenhuis wordt momenteel verbouwd en opgesplitst in meerdere winkelunits. Het pand wordt onder meer voorzien van een glazen pui. Behalve Vidrea Retail komt er ook een filiaal van Action, terwijl een horecabedrijf zich vestigt op de plek van La Place. Verder worden op de bovenverdieping woningen gerealiseerd.

Vidrea Retail wil rond de ingangsdatum van het huurcontract zijn winkel openen. Rond die tijd zullen ook de eerste vernieuwde vestigingen van de modeketen geopend worden. Vidrea Retail maakte in maart dit jaar een doorstart met de winkels van Charles Vögele, dat wordt voortgezet als multibrandconcept voor dames en heren.

Vidrea Retail heeft de ambitie om één van de grootste moderetailers van ons land worden. De gehele ombouw van alle circa 75 vestigingen moet begin oktober zijn afgerond.

RetailTrends