Schuurman Schoenen wil uitbreiden met Sooco

Schuurman Schoenen wil uitbreiden met Sooco

Schuurman Schoenen heeft sinds vrijdag de leiding over de winkel van Sooco in Enschede. De twee schoenenverkopers zijn een ‘verregaande samenwerking’ aangegaan, stelt directeur August Pot van Schuurman Schoenen tegenover Tubantia.

Sooco is met name sterk in de groep consumenten onder de veertig jaar, stelt Pot. Omdat Schuurman die nauwelijks bediend, ziet hij in het concept Sooco een uitbreiding van het marktaandeel. “Wij voegen een loot aan onze organisatie toe.”

De winkel van Sooco werd negen jaar terug geopend en is volgens Pot winstgevend. Het concept wil hij nu uitrollen naar andere grote steden, te beginnen in steden waar Schuurman zelf ook actief is. De schoenenketen telt veertig winkels in het midden, oosten en noorden van het land.

Schuurman heeft geen overeenkomst bereikt over de webshop van Sooco, ondanks pogingen daartoe. Klanten kunnen momenteel niets via de webshop bestellen, omdat er sprake zou zijn van een technische storing. Sooco laat op Facebook weten dat het ‘nog eventjes duurt voordat de webshop weer volledig operatief is’.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!