Groeiend McDonald’s viert bezorgdienst

Groeiend McDonald’s viert bezorgdienst

McDonald’s heeft woensdag uitgeroepen tot Global McDelivery Day. Klanten die gebruik maken van de bezorgdienst van de fastfoodketen worden op verschillende manieren verrast.

McDonald’s heeft zijn bezorgservice in samenwerking met UberEats de afgelopen drie maanden in 3500 vestigingen verspreid over dertien landen uitgerold. McDelivery is nu in ruim 7800 vestigingen in 47 landen beschikbaar. De acties voor McDelivery Day verschillen per land. Zo bezorgt de retailer in Nederland aan klanten die in een post op social media vertellen waarom ze een McDelivery nodig hebben. 

Tijdens Global McDelivery Day biedt McDonald’s verder een limited edition bezorgcollectie. Zo kunnen klanten een World Famous Fries-joggingpak, een Bic Mac-kussensloop en een McMuffin-trui laten bezorgen. In Nederland is de bezorgservice vooralsnog alleen in Amsterdam en Amstelveen actief.

McDonald’s maakt verder bekend zijn vergelijkbare omzet in het tweede kwartaal met 6,6 procent te hebben zien groeien. Op basis van die stijging en de groei van het aantal klanten heeft de fastfoodretailer naar eigen zeggen de sterkste groei van de afgelopen vijf jaar behaald.


 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!