Leen Bakker komt met goedmaker: veertig procent korting

Leen Bakker komt met goedmaker: veertig procent korting

Leen Bakker heeft alle klanten die een goedkope hoogslaper hebben besteld een kortingscode gegeven. Daarmee kunnen ze zowel online als in de winkel veertig procent korting krijgen op een willekeurige hoogslaper.

De woonwinkelketen bood afgelopen vrijdag tijdelijk hoogslapers met hoge kortingen aan in zijn webshop. Zo zakte de prijs van een bed van 319 naar 24 euro. ‘Dit was een kennelijke vergissing vanuit onze kant; het was nooit onze bedoeling dit product voor zo’n extreem lage prijs aan te bieden’, schrijft Leen Bakker nu. ‘Helaas was deze sprookjesachtige aanbieding dus te mooi om waar te zijn’.

De retailer zegt het eventueel vooruitbetaalde bedrag deze week terug te storten op de rekening van zijn klanten. De kortingscode die is opgestuurd is de komende twee weken geldig op alle hoog-, halfhoog- en middenslapers van het bedrijf.

Juridisch adviseur Chizki Loonstein zei onlangs tegenover RTL Nieuws de winkelketen te sommeren de overeenkomst na te komen. Hij stelt dat consumenten niet konden weten dat het om een fout ging, omdat Leen Bakker vaker stunt met extreme kortingen. In vergelijkbare zaken in het verleden werden retailers echter vaak in het gelijk gesteld.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!