UberEats van start in Rotterdam

UberEats van start in Rotterdam

UberEats bezorgt vanaf donderdag maaltijden voor ruim honderd restaurants in Rotterdam. Consumenten kunnen tussen elf uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds binnen een half uur maaltijden laten thuisbezorgen.

Rotterdam is na Amsterdam en Utrecht de derde stad in ons land waar UberEats actief is. Maaltijden worden naar eigen zeggen binnen een halfuur thuisbezorgd. Vanaf een besteding van twintig euro worden geen bezorgkosten gerekend. Uber vervoert al ruim drie jaar mensen in en rondom Rotterdam, zegt general manager Marco Knitel van UberEats Nederland. “Daardoor kennen we elke vierkante kilometer van de stad en kunnen we optimale routes voor koeriers bepalen.”

Onder de deelnemende restaurants in de havenstad zijn onder meer Doppio, Booon en Pure Juicebar, evenals fastfoodconcepten Halal Fried Chicken en Roffa Street Food Bar. De app toont de gebruiker de restaurants die voor hem het meest relevant zijn. Dat gebeurt op basis van de bestelgeschiedenis en die van vergelijkbare gebruikers.

UberEats ging in september vorig jaar van start met zijn fietskoeriers in Amsterdam. Daarnaast verzorgt de bezorgdienst de thuisbezorging van McDonald’s in ons land, waar de fastfoodketen in juni mee startte.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!