Voormalig Skooter-eigenaar betrokken bij doorstart Witteveen

Voormalig Skooter-eigenaar betrokken bij doorstart Witteveen

Philippe Hes is een van de ondernemers die de doorstart van modeketen Witteveen heeft gerealiseerd. Ook zijn vader Lex Hes heeft ‘een rol in de operatie’, zo laat hij weten aan Quote.

Philippe Hes is medeoprichter van festivalorganisator 4PM Entertainment, dat hij samen met Mitchel Bovenlander runt. Ook hij is betrokken bij de doorstart van Witteveen. Hes zegt vooral online veel kansen te zien voor het merk. “De webshop is veelbelovend.” Ook in die fysieke winkels ziet hij kansen, al zullen die niet alle 72 geopend blijven.

Zijn vader Lex Hes runde tot enkele jaren geleden kledingketen Skooter, dat met name actief was in het noorden van het land. Wat zijn rol bij de doorstart van Witteveen is, wil zijn zoon niet kwijt. Eerder werd al duidelijk dat Barbara Kolfschoten, oud-eigenaar van de damesmodeketen, opnieuw is aangesteld als directeur. Of zij ook mee investeert, wordt niet bekendgemaakt.

Eerder deze week werd duidelijk dat een groep niet nader genoemde Nederlandse investeerders een doorstart voor Witteveen realiseerde. “Er zijn nog een aantal investeerders die er dieper in zitten, maar daar doe ik geen uitspraken over”, zegt Hes.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!