Mall of the Netherlands vult versmarkt in

Mall of the Netherlands vult versmarkt in

Unibail-Rodamco heeft verschillende nieuwe concepten gestrikt voor versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands. Die opent naar verwachting op 29 maart volgend jaar zijn deuren.

De Spaanse hamspecialist Ibericus, ijssalon Luciano, nootwinkel De Nootzaak van Genieten, kruidenverkoper Spices of Marrakech, specialist in de Aziatische keuken Wah Nam Hong Asian Market, vishandel Henk Kraan en Vitaminstore hebben getekend voor een winkel in Fresh! De verswinkels die al in het winkelcentrum gevestigd zijn krijgen een upgrade.

Fresh! krijgt uitsluitend winkels met voedsel en versproducten gericht op dagelijkse boodschappen. Verder vinden er regelmatig evenementen plaats, waaronder kooklessen, proeverijen en demonstraties. Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands dat wordt opgeleverd. Het volledige winkelcentrum moet in 2019 opengaan.

Mall of the Netherlands komt in de plaats van winkelcentrum Leidsenhage. Het bestaande winkelcentrum wordt daarvoor meet veertigduizend vierkante meter uitgebreid. Voor de ontwikkeling van Mall of the Netherlands neemt Unibail-Rodamco Mall of Scandinavia als uitgangspunt. RetailTrends bracht eerder dit jaar een bezoek aan dat winkelcentrum.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!