Bruna levert winkelbestellingen de volgende dag

Bruna levert winkelbestellingen de volgende dag

Klanten die bij Bruna een boek bestellen in de winkel, kunnen dat de volgende dag ophalen of thuisbezorgd krijgen. De snellere levering van bestellingen in de winkel komt voort uit nieuwe afspraken met leverancier CB.

Bestellingen die voor elf uur ’s avonds via de webshop worden gedaan, werden al de volgende dag thuisbezorgd. Vanwege de vaste leverdagen van de Bruna-winkels, was dit bij bestellingen in een van de vestigingen tot nu toe niet mogelijk. CB komt voortaan bijna dagelijks langs op doordeweekse dagen. Daardoor worden niet alleen klantbestellingen sneller geleverd, maar liggen nieuwe boeken ook eerder in de winkels en worden voorraden sneller aangevuld.

Een uitgebreide proef heeft al uitgewezen dat het systeem werkt, zegt algemeen directeur George Steur van Bruna. “We hebben een nog actueler aanbod, klanten reageren zeer positief en ze bestellen meer.” De aangepaste levertijden brengen volgens Bruna geen extra kosten met zich mee, omdat ondernemers nu geen relatief dure tussentijdse bestellingen hoeven te doen.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends