C&A voert weer wijzigingen door in de top

C&A voert weer wijzigingen door in de top

Tjeerd van der Zee gaat zich bij C&A Europe voortaan op de rol van cfo concentreren. De Duitse landenorganisatie moet daarom op zoek naar een nieuwe topman.

Van der Zee is al jarenlang in dienst van C&A, waar hij onder meer ook de rol van operationeel directeur vervulde. Sinds 2015 stond hij aan het hoofd van C&A Duitsland, als opvolger van Benedikt Spangenberg. In Duitsland zou hij een trendomslag hebben bewerkstelligd. “Door zijn inspanningen heeft C&A de omzet en het marktaandeel in Duitsland kunnen verhogen”, reageert Alain Caparros, die sinds vorige maand ceo van C&A Europe is.

In zijn nieuwe rol zal de Nederlander nauwer samenwerken met Caparros. De van Rewe overgekomen topman zegt ernaar uit te kijken om meer te kunnen profiteren van de kennis en ervaring van Van der Zee, en zijn grote kennis van het bedrijf. Caparros heeft de taak om de transformatie van C&A te versnellen, door te investeren in onder meer marketing, online en vernieuwde winkels.

C&A stelde drie jaar terug Willem Eelman nog aan als cfo van de Europese organisatie. De voormalig directeur van Unilever is momenteel chief operation & transformation officer bij C&A. "Zijn rol is onveranderd", laat een woordvoerder desgevraagd weten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!