H&M-formule Arket komend voorjaar naar Nederland

H&M-formule Arket komend voorjaar naar Nederland

H&M opent in de lente van 2018 een winkel van Arket in Amsterdam. Het nieuwste merk van de Zweedse modeketen krijgt een vestiging aan het Koningsplein.

Arket krijgt in Amsterdam de beschikking over duizend vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen. Het betekent de eeste winkel van de keten in ons land. Net als de eerdere winkels van de formule krijgt het filiaal in ons land een café, gebaseerd op de ‘New Nordic Food Manifesto’. Het assortiment bestaat uit basics voor mannen, vrouwen en kinderen, aangevuld met een lijn woonproducten. 

De winkel in Amsterdam volgt op eerdere openingen in Londen, Brussel, Kopenhagen en München. Arket heeft sinds vorige maand al een Nederlandse webwinkel en is in totaal in achttien markten online actief.

Arket is het achtste merk van H&M en richt zich op de dertigplusser die waarde hecht aan een gezonde levensstijl en duurzaamheid. Het is de enige formule van de Zweedse retailer waar ook producten van andere dan het eigen merk worden verkocht. H&M liet donderdag bij de presentatie van de kwartaalcijfers weten alweer aan een nieuw merk te werken.

RetailTrends publiceerde eerder een fotoserie van de eerste Arket-winkel, die vorige maand openging in Londen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends