Baby-Dump in handen van investeerder

Investeringsmaatschappij FTH Groep is de nieuwe eigenaar van babywinkelketen Baby-Dump. De keten blijft zelfstandig en onder eigen naam opereren.

Door de overname volgt Wim Timmer van FTH Groep de huidige Baby-Dump-directeur John Burgmans op. Verder heeft de koop volgens de Gelderse investeerder geen gevolgen voor het personeel. De deal past naar eigen zeggen goed in de ‘groeistrategie en visie voor de toekomst’. FTH was al onder meer eigenaar van winkelketen Babypark, dat negen winkels in Nederland heeft.

Baby-Dump is een financieel gezonde onderneming met een groeiend marktaandeel, zegt directeur Henk Timmer van FTH. De retailer heeft veertien winkels in Nederland en één in het Belgische Mechelen. Binnenkort volgt in Gent een tweede winkel bij onze zuiderburen.

Scheidend directeur Burgmans verwacht dat klanten en personeel in goede handen zijn bij de nieuwe eigenaar. Hij begeleidt de familie Timmer bij de overname en zegt samen met zijn broer ‘waar nodig’ betrokken te blijven bij Baby-Dump.  

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!