Suistudio opent winkel in New York

Suistudio opent winkel in New York

Suistudio opent eind oktober zijn eerste winkel in de Verenigde Staten. De zusterformule van Suitsupply vestigt zich in New York, waar eerder al een showroom werd geopend.

Suistudio laat weten net als Suitsupply te mikken op internationaal succes, waarbij het merk door de Verenigde Staten moet worden uitgerold. De damesmodeketen heeft al een winkel in de Van Eeghenstraat in Amsterdam en in Shanghai, evenals een webshop.

In Amsterdam heeft Suistudio nu ook winkelruimte gehuurd in de Cornelis Schuytstraat. De modeketen neemt er de plek over van ijzerwarenwinkel Brom, dat er na ruim 76 jaar zijn deuren heeft gesloten.

De komst naar de Cornelis Schuytstraat is opvallend, omdat oprichter Fokke de Jong bij de introductie van het merk nog stelde dat er net als bij Suitsupply winkels net buiten de grote winkelstraten worden geopend. Bovendien ligt de focus op online, zei hij tegenover Business Insider. Vrouwen gebruiken een webwinkel volgens hem als ‘browsingtool’ om rond te neuzen in het assortiment en steeds vaker ook om te bestellen. “Vinden ze het niks, dan sturen ze het gewoon terug. En als zij dan toch besluiten om een winkel te bezoeken om iets te ruilen of passen, hoeft dat echt niet in de P.C. Hooft of Cornelis Schuytstraat.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!