LaDress mikt op winkels over de grens

LaDress mikt op winkels over de grens

LaDress wil volgend jaar zijn eerste winkel in Duitsland openen. Het Amsterdamse modelabel wil uiteindelijk ook naar andere locaties in Europa en daarbuiten, zegt oprichter Simone van Trojen tegenover RetailTrends.

De van oorsprong online jurkenverkoper opende onlangs in Rotterdam zijn vijfde fysieke winkel. De eerste buitenlandse vestiging opende in juli van dit jaar in Antwerpen. Ook in Nederland ziet Van Trojen nog ruimte voor uitbreiding, waarbij ze met name kijkt naar een goede spreiding over de grote steden in het land. De intentie om nog heel veel winkels in eigen land te openen is er volgens haar echter niet. “De winkels moeten wel echt van toegevoegde waarde zijn, dus we kijken heel kritisch naar locaties.”

LaDress wil volgend jaar weer minimaal vier winkels openen, hetzelfde aantal als dit jaar. Het merendeel daarvan zal waarschijnlijk in het buitenland komen. Ondanks de groei in het fysieke domein, verwacht Van Trojen dat de webwinkel altijd het belangrijkste kanaal zal blijven. “De website blijft doorgroeien, zowel uit zichzelf als juist ook door het openen van winkels.”

Van Trojen gaat op RetailTrends dieper in op de groei en plannen van LaDress.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!