'Wehkamp lonkt naar fysieke winkels'

'Wehkamp lonkt naar fysieke winkels'

Wehkamp wil zijn aanbod in de toekomst ook via fysieke winkels verkopen. De etailer wil daarvoor eerst met partners om de tafel, zei coo Maarten Tibosch tijdens eRetail Europe. “Maar mocht dat niet lukken, dan sluit ik niet uit dat we het zelf gaan proberen.”

Het voormalige postorderbedrijf heeft nooit eerder fysieke winkels gehad. Een tijdlijn voor het openen van winkels gaf Tibosch niet, meldt Emerce.

Wehkamp zou met de opening van fysieke winkels het voorbeeld van veel andere webshops volgen. Zo hoopt voormalig zusterbedrijf fonQ nog dit jaar in Amsterdam zijn eerste permanente winkel te openen. Verder beschikt Coolblue inmiddels over acht vestigingen in Nederland en België en wordt later dit jaar een flagshipstore in Den Haag geopend. 

Wehkamp deed begin dit jaar zijn webshop in België op slot om zich volledig op Nederland te richten. De etailer zou op het punt staan op een nieuwe merkuitstraling en positionering bekend te maken. Verder sluit Tibosch niet uit dat er wordt gestart met bezorging op zondag.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends